Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Είσαι βιβλιοφάγος?Μάθε πως θα επιβιώσεις στην οικονομική κρίση!









  Αναμφίβολα, τα τελευταία χρόνια η χώρα μας βρίσκεται στον κυκλώνα της οικονομικής κρίσης. Είναι δεδομένο ότι οι περισσότεροι από εμάς, ενδιαφέρονται κυρίως να ικανοποιήσουν τις βασικές τους ανάγκες, θέτοντας στο περιθώριο τις πνευματικές λόγω της οικονομικής στενότητας που μαστίζει την ζωή μας .Όμως, η ανάγνωση βιβλίων και η διεύρυνση των πνευματικών μας οριζόντων αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της επιβίωσής μας.
 Ακόμα και σε μια εποχή που το τέρας της οικονομικής ύφεσης παραμονεύει σε κάθε γωνία, υπάρχουν λύσεις. Σίγουρα όλοι μπορούμε να γίνουμε μέλη σε μια δανειστική βιβλιοθήκη της πόλης μας ή να πραγματοποιήσουμε ανταλλαγές βιβλίων με άτομα του κύκλου μας που γνωρίζουμε καλά και είμαστε βέβαιοι ότι θα προσέξουν και δεν θα κακομεταχειριστούν τα αγαπημένα μας βιβλία. Επιπλέον, ζούμε σε μια εποχή όπου η τεχνολογία μας δίνει την ευκαιρία να έχουμε πρόσβαση στους προσφιλείς μας συγγραφείς μέσω e-books, αλλά και audio books.
 Βέβαια, τίποτα δε μπορεί να συγκριθεί με τη μυρωδιά και την αίσθηση των σελίδων ενός βιβλίου. Γι'αυτό τον λόγο υπάρχουν πολυάριθμα καταστήματα με μεταχειρισμένα βιβλία σε καλή κατάσταση, καθώς και διάφορα sites όπου μπορούμε να ξετρυπώσουμε πολύτιμους θησαυρούς σε τιμές τόσο χαμηλές, όσο και η θερμοκρασία στο Βόρειο Πόλο.
 Να επισημάνουμε ότι, παρά τους ομολογουμένως χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, οφείλουμε να παραμερίζουμε τα εμπόδια και να βάζουμε πλώρη για νέα ταξίδια στον αστείρευτο μαγικό κόσμο των βιβλίων. Λευτεριά στους βιβλιολάτρεις λοιπόν!

Audio Books:

http://www.openculture.com/2006/10/audio_book_podc.html

http://www.audioowl.com/

http://www.booksshouldbefree.com 

http://www.audiobooksforfree.com/                                                   


 E-books:



Ανταλλαγές βιβλίων:

http://www.bookcrossing.com/forum/28

http://www.bookmooch.com/

Online Καταστήματα:

http://www.halfprice-books.gr/index.php

http://www.politeianet.gr/

http://www.protoporia.gr/

 














2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα καλώς σε βρήκα!
    Σ'ευχαριστούμε για τα χρήσιμα links, αγαπώ πολύ τα βιβλία και είναι θέμα ζόρικο τα τελευταία χρόνια που δε μπορούμε να αγοράζουμε όσο συχνά θα θέλαμε!
    Καλή συνέχεια με δύναμη και χαμόγελο!


    Κατερίνα από http://www.positive-thinking-greece.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια :)
    Αγαπώ ιδιαίτερα το διάβασμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή